Agritime
Image default
Bloemen

Met openbare bebloeming vrolijkt u uw stad op

Vindt u de uitstraling van uw gemeente ietwat saai en is deze toe aan een opknapbeurt? Dan is openbare bebloeming een goede eerste stap om meer leven in het uiterlijk van de gemeente of stad te brengen. U wilt natuurlijk dat dit enkel door professionals gedaan wordt. Daarom benadert u Monteflores uit Malle. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het kweken en verzorgen van bloempartijen in openbare ruimtes, zoals rondom de prominente gebouwen in uw gemeente. Hiermee krijgt bijvoorbeeld het stadhuis in één keer een veel fraaier uiterlijk.

Dit bedrijf is hét aanspreekpunt voor openbare groenvoorzieningen

Op www.monteflores.be ziet u dat er ontelbaar vele mogelijkheden zijn voor de bebloeming van de openbare ruimte. De specialisten van dit bedrijf verzorgen dit graag van a tot z voor u. U hoeft zelf nauwelijks meer iets te doen voor de bebloeming. Er wordt samen met u gekeken naar de wensen en eisen ten aanzien van de bebloeming. Laat u verrassen door de ideeën van deze experts. U ziet ook op de website dat het bedrijf van vele markten thuis is. Zo zorgen zij voor het aanplanten van bomen of plantenperken. Zoekt u naar een tijdelijke verfraaiing van bijvoorbeeld het stadhuisplein, dat dus geen permanente openbare bebloeming is? Dan is het ook mogelijk om bebloemingselementen bij het bedrijf te huren. Zo kunt u voor bepaalde gelegenheden de pleinen of gebouwen in uw dorp voorzien van mooie aankleding.

Bekijk de gerealiseerde projecten

Bent u benieuwd wat Monteflores voor de uitstraling van uw gemeente kan betekenen? Bekijk zeker eens de gerealiseerde projecten op de website van het bedrijf. Heeft u een verzoek op maat? Neem dan contact op met deze specialisten. Zij bespreken graag de mogelijkheden voor openbare bebloeming met u. Vervolgens wordt er een on-site visite gepland waarna er een voorstel op maat zal volgen. Wacht niet langer met het verfraaien van uw openbare ruimte en schakel deze experts in!