Met deze producten wordt uw spouwmuurisolatie sowieso een succes

Wanneer u gebruikmaakt van spouwmuurisolatie, zorgt u ervoor dat uw woning beter geïsoleerd is tegen warmteverlies en geluid. Maar hoe pakt u het nu precies aan om het maximale rendement te halen uit uw spouwmuurisolatie. Dan hebben wij een goede oplossing voor u. Heeft u al eens gehoord van het bedrijf Easycell? Zij bieden verschillende producten voor het isoleren van een plafond, maar ook voor spouwmuurisolatie. Voor het isoleren van een spouwmuur kunt u gebruik maken van EasyPearls of Climaglass. Elke parel van de EasyPearls bestaat uit zo’n 3000 met gas gevulde cellen die zorgen voor de isolatie van uw spouwmuur. Het product Climaglass is geschikt voor zowel thermische- als akoestische spouwmuurisolatie. Dit product wordt droog ingeblazen met een inblaasmachine en neemt absorbeert warmte en kou, maar ook geluid. Welk product is voor u het meest geschikt? De specialisten van Easycell adviseren u er graag over!

Plafond isoleren tegen verlies van warmte of koelte

Voor elke eigenaar van een woning met plat dak is het belangrijk om het plafond goed te isoleren. De reden hiervoor? Wanneer u dit niet doet, verliest uw woning met plat dak in de winter enorm veel warmte. Zonde, want dit zorgt voor hogere stookkosten. Dat terwijl het platte dak er in de zomer voor zorgt, dat de warmte snel de woning binnendringt en het dus lastig is om uw huis koel te houden. De producten van Easycell zijn een echte uitkomst voor iedereen die een woning met plat dak heeft. Dankzij deze producten kunt u uw plafond namelijk heel eenvoudig en efficiënt isoleren tegen verlies van warmte of koelte. Ook biedt dit bedrijf producten voor het isoleren van een spouwmuur. Zo heeft uw woning voortaan altijd een aangename temperatuur dankzij plafond- en spouwmuurisolatie.

Thermische en akoestische spouwmuurisolatie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een spouwmuur of plafond in hun woning beter te gaan isoleren. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen wanneer zij kiezen voor spouwmuurisolatie. Wilt u in de winter dat het lekker warm is in huis? En in de zomer juist de warmte zo veel mogelijk buitenshuis houden? Dan is er sprake van thermische spouwmuurisolatie. Woont u in een drukke buurt en wilt u het liefst zo min mogelijk last hebben van de geluiden van buitenaf? Dan is het belangrijk om uw woning ook akoestisch te isoleren. Uw reden voor het isoleren van uw woning, is bepalend voor de isolatiemethode die u kiest. Zo zijn voor thermische isolatie de EasyPearls van Easycell een effectieve én voordelige optie. Wilt u echter dat uw spouwmuurisolatie zowel thermisch als akoestisch is? Dan kunt u het beste gebruik maken van Climaglass.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.