Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw pruik mooi opsteken in de pruikenwinkel in Alken

Een pruik lijkt eentonig maar bij Hairstudio Luc, een pruikenwinkel in Alken, toveren ze elke pruik om tot een prachtig kapsel. Ze bieden een ruim assortiment aan pruiken en kapsels. De haarstylisten uit de pruikenwinkel behandelen uw pruik als uw echte haar. Vandaar heeft u de keuze uit verschillende looks. Hun doel is om u vol zelfvertrouwen naar buiten te laten gaan.

Opgestoken kapsels voor een natuurlijke look

Als u een pruik moet dragen, dan heeft u niet altijd de meeste mogelijkheden met uw haar. Een pruik is niet zo goedkoop om elke dag een andere te dragen. Bij Hairstudio Luc, een professionele pruikenwinkel in Alken, is het mogelijk om van uw pruik een opgestoken kapsel te maken. Zij bieden iedereen de kans om afwisseling in het haar te creëren. Vaak blijven de pruiken ook beter zitten als deze strakker zijn ingevlochten rond het hoofd. Het biedt stevigheid en u ziet er stralend uit. Zo verbergt u ook de uitstraling van een pruik. Laat niets u weerhouden om niet elke dag met een stralende haardos rond te lopen. Ook voor de feestdagen is het leuk om met een prachtig kapsel te kunnen pronken bij vrienden of familie. U kan ook zelf aan de slag gaan met uw pruik met handige doe-het-zelf kapperstechnieken. U kan ook altijd bij de vakkundige medewerkers terecht voor vragen of om ideetjes op te doen. Zij leggen het u in geuren en kleuren uit om een geweldige look te creëren, waardoor het lijkt dat u net van de kapper komt. Wist u trouwens dat wij ook een prachtige pruik voor een man in Limburg maken?

Laat nu uw haar opsteken

Ga snel een kijkje nemen op hun website www.hairstudioluc.be en schaf nu uw pruik aan. Geniet van een verzorgende haardos met de expertise van de medewerkers van de pruikenwinkel in Alken. Zij helpen u maar al te graag verder. Laat uw pruik een speciale kappersbeurt ondergaan en creëer zo een nieuwe look.