Agritime
Image default
Industrie

Laat een palletiseermachine leveren bij uw bedrijf

Als bedrijf stapelt u misschien uw productie op pallets op om vervolgens makkelijk te transporteren. Bij Certis Benelux beschikken ze over een divers assortiment aan mogelijkheden om u te helpen. Denk hierbij aan een handige palletiseermachine die alle producten met plasticfolie omwikkelt en zo ervoor zorgt dat alles veilig verpakt zit. Daarmee vermijdt u dat alles van de pallet valt wanneer u deze met een heftruck optilt. U zou eventueel de plasticfolie zelfstandig rond de producten wikkelen, maar dan zijn fouten sneller gemaakt en kunt u heel wat tijd verliezen. Met een palletiseermachine verloopt dit allemaal een stuk vlotter en zal het eindresultaat ook beter zijn!

Vertrouw op uitstekende service

Bij Certis Benelux krijgt u niet alleen maar een uitstekende machine aangeleverd, maar geniet u eveneens van voortreffelijke service. Deze specialist weet werkelijk alles over verpakkingstechnieken en kijkt samen met u naar de beste oplossingen. Zo hebben ze niet enkel apparatuur die plasticfolie rond uw pallets wikkelt, maar evengoed materialen voor het omsnoeren, nagelen en nieten van uw producten. Met kartonnen dozen op maat van uw goederen weet u zeker dat deze veilig en wel verplaatst worden. Voor palletiseermachines hebt u de keuze uit volautomatische of halfautomatische apparatuur. Welke variant het meest geschikt is voor uw onderneming kunt u bepalen aan de hand van het advies van de specialisten van Certis Benelux.

Laat deze mensen iets weten

Voor een professionele palletiseermachine van goede kwaliteit zit u bij Certis Benelux op de juiste plek. Op die manier investeert u naar de toekomst toe en zal het resultaat van uw bedrijf alleen maar verbeteren. Contacteer het team van dit bedrijf en vertel hun alles over uw onderneming. Zij zullen meteen de geschikte apparatuur voor u kunnen aanbieden. Laat uw specifieke bedrijf beduidend efficiënter werken dankzij een handige verpakkingsmachine van deze specialisten.

https://www.certis.be/nl/

Gerelateerde artikelen

Werk nauwkeuriger met een tilt sensor

Aan de slag met een tweedehands tractor van Fendt in Antwerpen

Transportbanden voor jouw producten