Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Laat een kostuum op maat maken in deze kostuumwinkel naast Gent

Een kostuum op maat laten maken doe je in deze kostuumwinkel vlakbij Gent, in Eeklo. De Baerdemaeker Herenkleding is een vakkundige kostuummaker die al vele heren heeft geholpen bij de verwezenlijking van het perfecte maatpak. Ben je op zoek naar een nieuw kostuum op maat, voor eender welke gelegenheid? Dan kan je rekenen op De Baerdemaeker, met hun jarenlange ervaring. Bovendien sta jij steeds centraal en gaan ze voor een persoonlijke aanpak.

Een kostuum op maat door een professional

Wanneer je een kostuum op maat laat maken bij deze kostuumwinkel naast Gent, kan je erop rekenen dat ze steeds jouw visie voor ogen houden. Ben je de bruid, een getuige of gewoon deel van de familie tijdens een trouw? Of zoek je een mooi pak voor een doopsel of communie? Het kan allemaal bij De Baerdemaeker. De belangrijkste factoren die meespelen in de keuze van een kostuum, zijn waar jij je goed in voelt en welke stijl het beste bij jou past. Tijdens een eerste afspraak wordt dit allemaal besproken, in overleg met jou en de maker van jouw kostuum op maat. Je maakt best een tweetal maanden voor je het kostuum nodig hebt al een afspraak, zodat ze tijd genoeg hebben om het kostuum volledig naar jouw wensen te maken. Ook wordt er op voorhand nagedacht over de stijl van het kostuum, de kleur, de stof en de knopen. Na een tweetal maanden kan je dan het eindresultaat komen bewonderen en passen en kunnen er nog de nodige kleine aanpassingen gebeuren.

De juiste styling

Tot slot wordt er natuurlijk nog nagedacht over de juiste styling. Welke schoenen passen bij het kostuum? Ga je voor een stropdas of toch liever voor een strikje? Kies je voor een riem of bretellen? Dat zijn allemaal zaken waar ze jou bij De Baerdemaeker het nodige advies over kunnen geven. Neem contact op of ga langs in de kostuumwinkel in Eeklo bij Gent, en ontdek wat ze voor jou kunnen doen.