Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Kies voor een volledige luchtvering

Moet u vaak de baan op? Dan heeft u wellicht interesse in een maximaal rijcomfort. Trapmann Air Suspension in Kontich, nabij Antwerpen is hét bedrijf waar u terecht kunt om volledige luchtvering te laten installeren in uw wagen. Het maakt daarbij niet uit of u rijdt met een pick-up, camper of particuliere auto: Dit bedrijf kan een volautomatisch luchtveringsysteem in elke wagen toepassen. Alle wagens hebben uiteraard een standaard luchtvering, maar een volledige luchtvering biedt veel meer mogelijkheden en voordelen. Uiteraard heeft u een maximaal comfort als u rijdt en u hoeft geen aanpassingen meer te doen aan het volautomatische systeem. Daarnaast rijdt u veel veiliger, zelfs op een oneffen wegdek.

Een volautomatisch systeem

Dankzij de volledige luchtvering van Trapmann Air Suspensions ervaart u een maximaal comfort in de wagen. Bij de FULL-AIR luchtvering hoeft u zelf geen aanpassingen te maken. Alles gaat automatisch waardoor u niet alleen meer comfort ervaart, maar ook veiliger rijdt. Als u met een grotere camionette of camper rijdt, zult u merken dat u dankzij het systeem een constante rijhoogte kunt behouden, ongeacht u een zware lading heeft of niet. Trapmann Air Suspensions is dé Belgische specialist van VB-airsuspension voor auto’s, pick-ups, mobilhomes en andere voertuigen. De medewerkers houden zich bezig met de verkoop, inbouw en homologatie van de versterkte vering en volledige luchtvering.

Neem contact op met het bedrijf

Heeft u interesse in een volledige luchtvering wanneer u rondrijdt met uw pick-up, camper of ander voertuig? Kies voor een maximaal rijcomfort. Als u meer wilt weten over de volautomatische luchtvering van Trapmann Air Suspension, kunt u nu gewoon contact opnemen met het bedrijf. Alle gegevens zijn terug te vinden op de website. De professionele medewerkers kunnen u vast en zeker helpen met al uw vragen.  Aarzel dus niet om een bericht te sturen of te bellen zodat u meteen weet wat de mogelijkheden zijn.

https://www.airsuspension.be/nl/home