Agritime
Image default
Aanbiedingen

Kartonnen doos

Palletdoos – Fefco 200

Palletdozen zijn geschikt voor het gebruik op een pallet, zoals de naam al zegt, maar kunnen ook gebruikt worden voor het verzenden van hele grote producten.  De dozen zijn gemaakt van 7mm dubbelgolf karton en zijn daarom extra stevig en bestendig voor alle verschillende elementen waar ze mee te maken krijgen.

 

Kartonnen platen – Fefco 110

Een kartonnen plaat is het perfecte voorwerp voor het opstapelen van kartonnen dozen, door het toevoegen van een kartonnen plaat tussen een stapel kartonnen dozen wordt de stapel veel steviger. Er zijn twee verschillende maten kartonnen platen op voorraad en anders is het altijd mogelijk een kartonnen plaat op maat te laten maken.

 

Wikkeldoos – Fefco 409

Wikkeldozen zijn perfect voor lange dunne voorwerpen zoals schilderijen of snowboards. De doos kan makkelijk ergens omheen gewikkeld worden en op deze manier zijn ook deze platte voorwerpen perfect ingepakt. De wikkeldoos is verkrijgbaar in 3 of 4 mm enkelgolf of eventueel een dubbelgolf variant.

 

Advies voor de perfecte kartonnen doos

Er is natuurlijk een groot aanbod kartonnen dozen en soms kan het lastig zijn om te beslissen welke kartonnen doos het beste past bij de behoeftes. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden wanneer de juiste kartonnen doos wordt gekozen. Ten eerste moet natuurlijk bepaald worden welke maat geschikt is voor het verzenden van het product. Daarbij moet uiteraard ook rekening gehouden worden met het gewicht en de omvang van het product. Het is veel voordeliger om de kartonnen doos zo goed mogelijk om het product te laten passen, er is dan minder tot geen opvulmateriaal nodig. Ook is het beter voor de CO2 uitstoot om een kartonnen doos te kiezen die goed past, er passen dan meer kartonnen dozen in een truck en dit scheelt natuurlijk weer extra heen en weer rijden.

https://www.123kartonnendozen.be/