Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Is een laadpaal thuis iets voor u?

Bent u een laadpaal voor thuis aan het overwegen? Eén van de meest genoemde redenen waarom mensen geen elektrische bedrijfswagen nemen, is het feit dat ze bang zijn dat ze onderweg met een lege batterij komen te staan. Echter zou deze angst al lang tot de verleden tijd moeten behoren, aangezien er onderweg vele oplaadpunten zijn. Zo kunt u bij vele kantoren uw elektrische bedrijfswagen opladen zonder problemen. Echter willen mensen niet afhankelijk zijn van laadpalen op andere plekken. Het liefst willen ze een laadpaal thuis. Soms is er geen enkel laadpunt in de buurt, andere keren moet de elektrische (bedrijfs)wagen te ver van huis geplaatst worden. Het liefst wilt u een laadpaal thuis in de buurt. Dit is mogelijk! Wilt u weten welk bedrijf dit voor u kan regelen? Lees dan snel verder! 

Een laadpaal thuis dankzij ChargePro

Al meerdere jaren zijn de laadpalen van ChargePro toonaangevend. Als één van de eerste bedrijven in België zagen zij de potentie van elektrisch rijden. Hierdoor heeft dit bedrijf dan ook meer tijd gehad om hun laadpalen door te blijven ontwikkelen. En daar heeft u profijt van. Een laadpaal voor thuis van ChargePro is overzichtelijk en makkelijker te gebruiken in vergelijking met laadpalen van concurrenten. Daarnaast werkt de laadpaal voor thuis van ChargePro sneller dan anderen. Doordat ChargePro langer heeft kunnen experimenteren dan anderen, zit het ook met de veiligheid wel snor. Oververhitting zal dan ook niet gebeuren en het laden gaat vlug. Ook zal de bedrading niet snel gestolen kunnen worden. Of u nu een eigen wagen of een elektrische bedrijfswagen heeft, u kan altijd terecht bij uw laadpaal thuis. 

ChargePro voorziet u van alles

Oplossingen op maat is waar ChargePro in excelleert. U ontvangt een pakket met alles er op en er aan. Een eigen laadpaal thuis, maar ook een laadpas waar u gebruik van kunt maken. Tevens is er een app, zodat u alle statistieken zelf bij kunt houden. Ontdek het zelf en neem contact op met ChargePro!

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een nieuwe auto bij een garage nabij Balen?

Dashcam verkeer in België

Rolstoelbus kopen