Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Hoeveel sessies om uw tanden te laten bleken in Antwerpen heeft u nodig?

Wilt u graag eens uw tanden laten bleken in Antwerpen, maar weet u niet goed wat u ervan kunt verwachten? Dan is het belangrijk om u goed in te lezen en te laten bijstaan door mensen die hier echt de correcte expertise in hebben. In Antwerpen vindt u zo het beautycentrum Solar zonnestudio. Zij bieden tal van verschillende beautybehandelingen, waar het bleken van tanden een van is. Zij kunnen u dan ook vertellen hoe deze behandeling in zijn werk gaat en hoeveel behandelingen u juist nodig heeft voor het gewenste resultaat.

Wat moet u weten voor een bleachsessie?

Vooraleer u uw tanden gaat laten bleken in dit beautycentrum in Antwerpen is het belangrijk om te weten wat voor resultaat u kunt verwachten en hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard komt u dit allemaal te weten tijdens een eerste intakegesprek bij dit centrum, maar hier geven we u al even de belangrijkste punten mee. Zo hangt het aantal sessies en de prijs vooral af van het resultaat dat uw wenst. Hoe groter de kleurtransformatie van uw tanden, hoe meer sessies dit zal vragen. Drie sessie hebben een prijs van 45 euro, terwijl tien sessies als de 120 euro aantikken. Als u dus echt wilt gaan voor heel witte tanden, moet u zich er ook wel van bewust zijn dat daar een aantal sessies aan verbonden zijn. Het voordeel is wel dat het bleken van tanden volledig onschadelijk is en ook geen pijn doet. Dit omdat deze behandeling peroxidevrij werkt. Andere voordelen die hier aan gebonden zijn, is dat er een natuurlijke kleurverandering plaatsvindt, u zult dus zelf kunnen aanzien of u graag nog een sessie meer zou willen of u al tevreden bent met het reeds bekomen resultaat.

Beslis hoe wit u uw tanden wilt

Als u nog twijfelt over hoeveel sessies u graag wilt nemen, kunt u best langsgaan bij dit beautycentrum in Antwerpen. Zij vertellen wat het resultaat is na een aantal behandelingen. Zo kunt u samen met hen bekijken tot hoever u uw tanden wilt laten bleken in Antwerpen. Daarnaast vertellen ze u tijdens dat intakegesprek ook nog meer over de behandeling zelf en de verzorging ervan. U zult zeker goed geïnformeerd zijn als u daar in behandeling gaat.