Agritime
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Raalte

Veelzijdige fotograaf in het Overijsselse platteland

Al snel na de verhuizing van Zwolle naar Heino gemeente Raalte kreeg fotograaf Vincent Hartman aanvragen vanuit de agrarische sector. De ligging van de fotostudio tussen Zwolle en Raalte speelt hier blijkbaar een centrale rol in. De fotograaf werkt voor verschillende reclame en communicatie bureau’s die actief zijn in de agrarische sector.

Fotograaf Raalte

Vanuit de gemeente Raalte verzorgt  de foto’s voor publicaties in de rundveesector, (biologische) varkenshouderij, pluimvee, grondwerk en landbouw. Buiten Overijssel is de fotograaf regelmatig te vinden in de Flevopolder, nabij Dronten, maar ook verder in Nederland voor het portretteren van aardappeltelers bijvoorbeeld. Ook fotografeert de fotograaf voor bladen als De Roalter Wind, Hoezo?Heino en SOM (Sallands Ondernemers Magazine).

Fotostudio Raalte

De studio is uitermate geschikt voor het fotograferen van diverse producten. In de studio hebben we voor de agrarische sector diverse producten gefotografeerd zoals; bedieningspanelen, gereedschap, uien, aardappels, bloemen en bloembollen en graanproducten. Ook worden er in de studio diverse kledinglijnen gefotografeerd op modellen en bustes. Het gaar hiet om outdoor jassen en werkkleding, maar ook luxe modische sjaals en lingerie. De ruime rondwand is uitermate geschikt voor de grotere producten, maar er is ook een opnametafel aanwezig voor kleine producten tot op macro niveau. De fotografie voor de agrarische industrie brengt de fotograaf ook in landelijke gebieden in Duitsland en Belgie.

Maak kennis met het veelzijdige portfolio van de fotograaf op beide website. De website Studioetf is gericht op de particuliere doelgroep, veelal tussen Zwolle en Raalte. De website STUDIOVHF is gericht op een landelijke zakelijke doelgroep.

https://www.studiovhf.com/fotograaf-fotostudio-heino-raalte