Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Het exclusieve parfum merk Juliette has a gun

Bij Cotton Spa verkopen wij heel veel mooie producten waarvan ook heerlijke parfums.

We hebben 2 exclusieve merken waar voor iedereen wel een geur te vinden is die bij hen past. 1 daarvan is juliette has a gun we hebben bij cotton spa 10 verschillende parfums met elk hun eigen identieke geur. Van de wat lichtere frisse zomerse geuren tot de wat kruidige warmere winter geuren. Om te ontdekken welke geur bij jou past hebben we ook de perfectie discovery box waar alle geuren inzetten.

Juliette has a gun is opgericht door Romano Ricci, de kleinzoon van Nina Ricci.

hij werd door zijn grootvader Robert Ricci ingewijd in de wereld van parfum. hij heeft jarenlang gewerkt bij de beste parfumeurs. het ging daarna razendsnel. het leven is te kort zegt juliette. het pistool is een metafoor voor parfum, een wapen van verleiding, en symboliseert de vrijheid van vrouwen ten opzichte van mannen. 

Iedere geur is geïnspireerd op een andere ‘Juliette’. Zo is Citizen Queen een ode aan de zelfstandige vrouw die het leven omarmt en is miss charming een onschuldige geur met een vrolijke interpretatie van de marokkaanse roos. Het bijzondere parfum Not a Parfume bestaat uit slechts 1 molecuul, ambroxan en ontwikkelt bij iedereen op een andere manier. Juliette has a gun wil vooral niche parfum blijven. Het merk  ziet parfum als kunst en wil vooral niet overal te koop zijn. Exclusief dus. En dat in 10 verschillende geuren.

Het doel is dus eigenlijk overal vrouwelijke sporen achter te laten. Wat wil dit nu juist zeggen: de moderne vrouw de dag van vandaag heeft een sterk karakter maar zoekt tegelijk ook romantiek en vrijheid. het aanbod is gedurfd, dynamisch en poëtisch. 

 

Niche Parfums:

Wat is nu eigenlijk het verschil is tussen ‘niche’ parfums en ‘mainstream’ parfums.

Zijn niche parfums ook beter? Meestal wel. Er wordt nu eenmaal meer geïnvesteerd in de ontwikkeling van de geur en minder in marketing.

Natuurlijk zijn er genoeg mooie en goede parfums van de grote, bekende huizen. Het nadeel is dat je de bekende klassiekers op elke straathoek ruikt. 

Een parfumeur die werkt voor een klein of niche parfumhuis, krijgt vaak de vrije hand. Hij of zij kan creatief zijn, waardoor er een verrassende of spannende geur gecreëerd wordt. Bij de bekende merken werkt dit anders: Er wordt een doelgroep gekozen en een marketingconcept gemaakt en aan de hand daarvan wordt het parfum ontwikkeld. Hierbij wordt vooral gekeken naar verkoopcijfers en minder naar de kunst van het parfum maken. 

Voor wie zijn niche geuren bedoeld? Voor iedereen! Jong, oud, vrouw, man. Het kiezen van een parfum is vooral een kwestie van smaak. Maar wil je echt iets anders dan anders en wil je verder kijken (en ruiken!) dan de mooie fles? Ben je benieuwd naar het verhaal achter de geur? Dompel je dan eens onder in de wereld van de Niche Parfums.

 

Bij Cotton Spa hebben we de volgende geuren:

Molecules: Not a Perfume, Citizen Queen

Fruity: Mmmm.., Vanilla vibes

 

kom een keer een langs bij ons of neem een kijkje na je behandeling. we kunnen je dan een passend advies geven voor welke geur bij jou past. Het mooie is dat je elke geur bij je outfit kan matchen. Ga je naar je werk, een verjaardag of een festival? Voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte geur voor jou. We hebben van alle geuren een tester staan dus een perfecte afsluiter na je behandeling en kan je de hele dag nog genieten van een heerlijke geur. 

Zien we je snel?