Agritime
Image default
Eten en drinken

Gebak Door De Brievenbus

Brievenbusbanket.be

Gebak door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.be hebben wij ambachtelijk banket ontworpen dat in brievenbus doosjes past en dus geleverd wordt door de brievenbus. Een groot voordeel is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn voor de levering.

Verschillende soorten en maten 

Brievenbusbanket.be heeft verschillende soorten ambachtelijk banket ontwikkeld, deze zijn te bestellen in drie verschillende maten brievenbus doosjes. De verschillende maten doosjes zijn, Normaal met één stuk gebak in een A6-formaat brievenbus doosje, Large met twee stuks gebak in een A5-formaat brievenbus doosje en Extra Large met vier stuks gebak in een A4-formaat brievenbus doosje.

De verschillende soorten taart door de brievenbus waaruit u kan kiezen zijn:

Bekijk alle producten en bestel uw gebak hier.

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten ambachtelijk banket te combineren in een combinatiebox.

Kerst 2020

Speciaal voor de maand December hebben we twee heerlijke kerst cadeautjes ontwikkeld die al eerder benoemd zijn in dit artikel. U kunt deze kerst cadeautjes door heel Nederland en Belgie versturen.

Ook is het mogelijk om grotere zakelijke orders te plaatsen met gepersonaliseerde doosjes of ansichtkaartjes in eigen huisstijl. Hiervoor dient u contact op te nemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl

 

http://www.brievenbusbanket.be