Ga voor een houten look met tegels die u koopt nabij Rotterdam

U wilt dat uw vloeren helemaal aansluiten bij uw stijl. Ga daarom eens langs bij KROON Vloeren in Steen. Hier heeft u een ruime keuze uit bijzondere vloertegels van een hoogwaardige kwaliteit en tegels voor aan de wand. Neem nu de unieke houtlook tegels. In de grote showroom heeft u de keuze uit veel verschillende soorten houtlook tegels. Dit soort tegels wordt ook wel keramisch parket genoemd en is uniek in de regio Rotterdam. Waarom deze tegels uniek zijn? Ze zijn niet van echt hout te onderscheiden! Omdat de tegels gemaakt zijn van gebakken keramiek zijn ze sterk en slijtvast En toch lijkt het net of u een echte houten vloer heeft. Een unieke combinatie van sterk, slijtvast en stijlvol. 

Praktische tegelstroken van de expert in tegels in de regio Rotterdam

Wilt u graag de voordelen ontdekken van tegelstroken? Kom dan het ruime assortiment van de specialist in tegels in de regio Rotterdam ontdekken. De tegelstroken zijn eenvoudig op de wand te plaatsen. Het mooiste resultaat krijgt u, als u voor de tegelstroken dezelfde kleur kiest als voor de vloertegels. Wilt u toch een meer gevarieerde uitstraling? Dan kunnen de tegelstroken natuurlijk ook geleverd worden in een andere kleur. KROON Vloeren in Steen, de specialist in tegels in de regio Rotterdam, adviseert u graag. Tegelstroken zijn ook uitermate geschikt voor het realiseren van een mooi effect door het leggen van accenten met kleinere stukken tegelstrook. Zo maakt u van uw badkamer of toilet een mooie ruimte met een eigen uitstraling.

Ideale vloertegels voor vloerverwarming

Bent u aan het bouwen en gaat u vloerverwarming installeren? Dan is het belangrijk te weten niet elke vloer geschikt is voor vloerverwarming. Hout is dat wel, maar een houten vloer vergt veel onderhoud en is niet zo slijtvast als een stenen vloer. De unieke houtlook tegels van KROON Vloeren in Steen zijn sterk, slijtvast en zijn de ideale vloertegels voor onder uw vloerverwarming. En het grote voordeel: de houtlook vloertegels zijn geschikt voor het hele huis, van keuken tot woonkamer en badkamer. Ga langs in de grote showroom in Meerkerk, niet ver van Rotterdam, om de diverse soorten tegels te bekijken. 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.