Agritime
Image default
Beauty en verzorging

Een verjonging van je huid in dit schoonheidssalon naast Melle

Voel je aan je huid dat hij met de jaren verouderd en merk je enkele kenmerken van ouderdom, waar je graag vanaf komt? Geen paniek! Er zijn oplossingen om je huid zo lang mogelijk jong te houden en deze ook met enkele technieken terug te verjongen. Als je uit de kanten van Melle komt, kan je onder andere terecht bij het schoonheidssalon Instituut Bellitzia. Zij beschikken over enkele diensten waarmee ze de huid nieuw leven inblazen en jij sowieso met een goed gevoel naar buiten gaat.

Nieuw leven voor je huid

Wil je graag een jongere uitstraling en je huid optimaal verzorgen om er zo lang mogelijk goed uit te blijven zien? Dan zijn de behandelingen bij Instituut Bellitzia zeker de moeite om eens te bekijken. In dit schoonheidssalon in Merelbeke naast Melle kan je onder andere kiezen voor een zuurstofbehandeling. Die zal er voor zorgen dat alle zaken die zorgen voor een jonge huid verbeterd worden. Je huid zal een betere bloeddoorstroom hebben, maar ook een juistere vochtigheid en beter werkende cellen. De behandeling is dan ook zeker gezond voor je huid en je zal een hele tijd een positief effect ervaren. Naast behandelingen voor een jonge huid, kan je in dit salon nog voor een aantal andere ontspannende behandelingen terecht. Ze zijn er namelijk niet alleen voor het gezonder krijgen van je huid, maar ook voor het mooi maken ervan. Laat je bijvoorbeeld maquilleren of kies voor een deugddoende pedicure.

Maak een afspraak voor hun behandeling

Wil je graag een afspraak maken bij dit schoonheidssalon in Merelbeke, dichtbij Melle? Dat kan door telefonisch even contact op te nemen met het salon. Je kan namelijk alleen maar bij hen terecht als je een afspraak hebt gemaakt. Je kan daar ook meteen de vragen stellen die je nog hebt over de behandeling voor een jongere huid of één van hun andere behandelingen.

http://www.bellitzia.be/index.html