Agritime
Image default
Auto's en Motoren

Deze installateur van laadpalen komt ook graag uw laadpaal thuis plaatsen

Een laadpaal thuis is ideaal als u een elektrische auto heeft en op ieder moment over een volle batterij wilt kunnen beschikken. In sommige dorpen staan inmiddels openbare laadpalen, maar daar is het vaak dringen geblazen. Steeds meer mensen hebben een elektrische auto en moeten daarom gebruik maken van dergelijke voorzieningen. Met een laadpaal thuis voor privégebruik hoeft u nooit meer in de rij te staan en genoegen te nemen met een beperkte laadtijd. Natuurlijk kunt u uw privé laadpaal delen met huisgenoten als zij eveneens een elektrische auto hebben. Een installateur van laadpalen die zeer ervaren is, is Charge Pro in Arendonk.

Een laadpaal laten plaatsen op uw bedrijfsterrein

Naast een laadpaal thuis kan Charge Pro als installateur van laadpalen ook een voorziening op uw bedrijfsterrein plaatsen. Deze wordt voorzien van reclame en is voor uw bedrijf gratis als u dagelijks minimaal 600 bezoekers heeft en er dagelijks minimaal 30 minuten wordt geladen. Tien procent van de reclameruimte mag bovendien door uw bedrijf worden ingevuld. Een laadpaal op uw bedrijfsterrein geeft medewerkers en klanten met een elektrische auto de mogelijkheid om gratis te laden, een service die zeker zal worden gewaardeerd. U heeft geen kosten, want ook de stroomkosten worden vergoed als u aan de voorwaarden voldoet.

Op naar een toekomst zonder fossiele brandstof

Over enkele decennia zullen er geen auto’s op fossiele brandstof meer rondrijden. Dat lijkt nu nog ver weg, maar de ontwikkelingen gaan snel. Door nu te kiezen voor een laadpaal thuis of een laadpaal bij uw bedrijf bent u op de toekomst voorbereid. De installateur van laadpalen plaatst de laadpaal niet alleen maar geeft u uiteraard ook uitgebreide uitleg over het gebruik. U ontvangt bovendien een laadpas waarmee u gratis gebruik kunt maken van alle Charge Pro laadpalen in Europa. U kunt dus overal uw elektrische accu opladen zonder kosten.

Gerelateerde artikelen

Auto verkopen

Dashcam verkeer in België

Rolstoelbus kopen