Agritime
Image default
Auto's en Motoren

De voordelen van een camper te huren in West-Vlaanderen

Een camper huren in West-Vlaanderen brengt allerlei voordelen met zich mee, waaronder het feit dat je flexibel bent tijdens je reis en makkelijk de natuur in kunt. Bij Quatquatre, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen) kan je terecht om een camper te huren in West-Vlaanderen. De campers zijn volledig uitgerust met een bed en kleine keuken. Daarnaast heb je een buitendouche en allerlei andere handige extra’s die het mogelijk maken om in de natuur te verblijven en off-grid te kamperen. Je kan niet alleen voor een camper bij Quatquatre terecht, maar ook voor avontuurlijke reizen.

Vrijheid

Een van de grootste voordelen van een camper te huren in West-Vlaanderen ten opzichte van een hotel is dat je vooraf niets hoeft te boeken en iedere beslissing spontaan kunt nemen. Als het bevalt op een plek, blijf je er een nacht langer en als een plek toch niet je ding blijkt te zijn, ben je zo weer weg. Je wijzigt je reisroute op basis van je bui en hoeft vooral niet alles vast te leggen.

Voordelig

Een camper huren in West-Vlaanderen is in veel gevallen voordeliger dan een hotel te boeken. Je hebt namelijk je transport- en accommodatiekosten in één. Daarnaast heb je bij een camper ook het voordeel dat je zelf kunt koken, waardoor je geen kosten hoeft te maken in restaurants als je dat niet wilt. Je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt.

Natuur beleven

Met een camper verblijf je vaak op plekken waar je lastiger kunt verblijven zonder camper, omdat er geen hotels of accommodaties aanwezig zijn. Je slaapt bijvoorbeeld vlak bij een mooi meer, waar je ’s ochtends ontbijt, of je trekt de bergen in met de camper. Je hebt altijd een accommodatie én auto bij je, waardoor je overal naartoe kunt. Met een vliegreis is dat niet het geval.

https://quatquatre.be/