Agritime
Image default
Horeca

De leukste kindvriendelijke brasserie van Sint-Katelijne-Waver

Wil je graag gaan eten met de ganse familie? Ga je graag wandelen of fietsen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan moet je eens langsgaan in de Midzeelhoeve. Na een lange wandeling of fietstocht kan je daar gaan uitrusten en nagenieten. Je vindt er een menu die voor ieder wat wils heeft en je kinderen vinden in deze brasserie de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver terug. Voor een fijn moment voor het hele gezin zit je er goed!

Een gebalanceerde menu

Hier kom je zowel voor de lunch als voor een tussendoortje of een diner. Op reservatie is er ook ontbijt beschikbaar. De feestzaal is ook beschikbaar op reservatie. Ideaal voor een familiefeest! Verder bestel je in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne Waver heerlijke Vlaamse klassiekers, vegetarische pasta’s, een lekker vispannetje of een lekker voorgerecht zoals het duo van kroketten. Ze serveren lekkere tussendoortjes zoals pannenkoeken en croques. Voor de lunch bestel je er een rijkelijk belegd broodje en uiteraard kunnen de desserts niet ontbreken: hier krijg je heerlijke ijsjes en meer. Verder hebben ze een uitgebreid aanbod aan warme en gekoelde dranken en een uitgebreide wijnkaart. Voor de kinderen is er een aparte kaart met heel wat gerechten om van te smullen.

Deze brasserie is ook fijn voor kinderen

In deze brasserie schuilt er een binnenspeelhoek die elk kind uit Sint-Katelijne-Waver en omstreken in verwondering brengt. Er is een hoop speelgoed waardoor elk kind er zich kan uitleven met het speelgoed dat hun hartje sneller doet slaan. Er is veel tekenmaterieel aanwezig, creatievelingen kunnen er knutselen en kleuren. De speelgoedwerktafel is populair onder de toekomstige handige Harry’s. Voor de competitiebeesten is er dan weer een voetbaltafel. En de piraten, prinsessen en cowboys kunnen zichzelf vinden in de grote verkleedkoffer. ’s Zomers staat er in de tuin regelmatig een supertof springkasteel. Zowel voor jou als je kinderen is deze brasserie met binnenspeelhoek dé place to be in Sint-Katelijne Waver en omstreken.

https://midzeelhoeve.be/