Agritime
Image default
Muziek

De functies van Spotify Premium

Spotify is een muziek streaming service waarmee je ‘on demand’ naar miljoenen nummers kunt luisteren. Je kunt je favoriete artiesten en albums streamen en nieuwe nummers ontdekken met behulp van de aanbevelingen van Spotify. De service heeft ook een sociale component waar je artiesten, vrienden en beroemdheden kunt volgen en kunt zien naar wat voor soort muziek ze op een bepaald moment luisteren. Spotify Premium biedt echter meer functies dan alleen online naar nummers luisteren met de gratis versie. Premium gebruikers krijgen toegang tot verschillende functies die het voor hen gemakkelijker maken om onderweg of wanneer ze maar willen van hun favoriete nummers te genieten.

Geen verrassende advertenties

Geen advertenties meer om jouw muzikale reis te onderbreken. Met Spotify Premium kun je naar je favoriete nummers luisteren zonder advertenties of onderbrekingen. Je kunt ook naar jouw favoriete nummers luisteren zonder vertragingen of onderbrekingen van anderen die met je meeluisteren.

Willekeurige afspeelmodus

Shuffle modus is een van de beste manieren om nieuwe muziek te ontdekken en het is geweldig om op de automatische piloot te draaien. Omdat shuffle play je muziek vermengt, kun je voorkomen dat je steeds opnieuw naar hetzelfde nummer luistert. Op deze manier houdt het de zaken fris en spannend wanneer je op de automatische piloot werkt. Als je een beetje creatief bent, maar niet weet waar je moet beginnen, dan is de shuffle modus misschien precies wat je nodig hebt.

Speel muziek af op een mobiel apparaat

Spotify Premium is een geweldige manier om naar je favoriete muziek te luisteren wanneer je maar wilt. Je kunt hem verbinden met je mobiele apparaat en elk nummer afspelen dat je wilt. dit kan op elk apparaat dat verbonden is op het internet. Je kunt overal van jouw muziek genieten zolang er een dataverbinding of Wi-Fi beschikbaar is.

Speel elk nummer op aanvraag

Spotify Premium is een geweldige manier om “on demand” naar je favoriete muziek te luisteren. Met deze functie kun je elk nummer met hoge kwaliteit afspelen en offline opslaan. Je kunt ook muziek delen met je vrienden via het gezinsabonnement en de app op je telefoon gebruiken.

Speel elk nummer af met hoge kwaliteit

Als je ooit naar je favoriete nummers in de hoogste kwaliteit hebt willen luisteren, kan Spotify Premium precies dat doen. Als abonnee heb je toegang tot hoogwaardige weergave op mobiele apparaten en in auto’s. Deze functie is ook beschikbaar met Spotify Free. Je kunt gewoon op de instelling “hoge kwaliteit” tikken voordat je een nummer afspeelt. Als je al geabonneerd bent en je favoriete nummers met maximale getrouwheid wilt horen, hoef je alleen maar “Hoge kwaliteit” te selecteren in het vervolgkeuzemenu de volgende keer dat je op afspelen drukt.