Agritime
Image default
Landbouw producten

Boerderij Boiler Heizer

Het A-merk boerderijboiler bij Elektrischeboiler.eu

De Heizer Boerenboiler worden In Nederland verkocht via de importeur Elektrischeboiler.eu. De Heizer boiler is een echter aanrader voor op de boerderij.

Het Italiaanse A-merk elektrische boilers staat garant voor zeer hoge kwaliteit en een lange levensduur. De Heizer boilers hebben een dik metalen binnenketel die afgewerkt is met een glas gecoate binnenwand, wat een geurloos en schoon water in garandeert in de tank. Samen met het koperen verwarmingselement en de magnesium anode weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan.

Het kopen van een boerderijboiler

Bij de aanschaf van een heizer boerderij boiler kunt u kiezen uit een 230 of 380Vac verwarmingselement, en kunt u nog kiezen uit 3000, 4500 of 60 Watt.

Met behulp van een extra te bestellen module bereikt u een maximale temperatuur van 90 graden celsius. De extra isolatie zorgt ervoor dat het water in de boiler langer warm blijft. Er zijn ook schakelkasten leverbaar waarmee u een dag en nacht stroom in kunt stellen. Een grote besparing op de stroomkosten is hiermee dus zeker mogelijk.

Heizer en Elektrischeboiler.EU

Al reeds meer dan 40 jaar is Heizer reeds actief met het verkopen en produceren van elektrische boilers. Naast boilers voor de agrarische sector worden er ook kwaliteits boilers voor bijvoorbeeld gaarkeukens, campings, zonneboilers, bufferboilers en boilers voor diverse industriele toepassingen verkocht.

Heizer boilers:

  • Snel uit voorraad te leverbaar;
  • A merk voor een lagere prijs;
  • Boilers van 40 tot 5000 liter !
  • Made in de EU;
  • Tot maximaal 90 graden mogelijk;
  • Lange garantie duur.
http://www.elektrischeboiler.eu.

Gerelateerde artikelen

Waartoe dienen keerwanden nou eigenlijk?

Hoe de daas, ( paardenvliegen ) voor overlast zorgt en hoe u een dazenplaag aanpakt!

Melkrobots