Agritime
Image default
Internet

Besparen op jouw internet en andere vaste kosten.

In België is het algemeen geweten dat internet veel te duur is t.o.v. onze buurlanden. Ook andere vaste kosten in België liggen zeer hoog en vandaar is het altijd verstandig om deze vaste kosten eens te vergelijken om wat te besparen. In dit artikel ga je er meer over te weten komen.

Besparen op jouw internet diensten.

In België betaal je zelf tot 3x meer dan in Nederland voor jouw internet diensten. Echter valt er wel te besparen op jouw internet door jouw internet providers te vergelijken. Er zijn namelijk meerdere providers en de meeste Belgen zitten bij Telenet welke de duurste provider in België is. Wie weet kan je heel wat geld besparen door over te schakelen naar een andere internet provider.

Ook alle internet providers bieden ook TV en telefonie diensten aan. Het is ook mogelijk om al deze diensten te bundelen in 1 pakket en door dit te doen kom je al een stuk goedkoper uit. Je kan eens alle totaal pakketten in België vergelijken en te weten komen hoeveel jij eigenlijk teveel betaald per maand voor al deze diensten.

Besparen op jouw gsm diensten.

Ook voor jouw gsm diensten betalen Belgen veel te veel t.o.v. onze buurlanden. Gelukkig zijn er hier wel wat meer providers dan op internet gebied en meer providers betekend dan ook meer concurrentie tussen deze providers. Wij kunnen altijd aanraden om jouw gsm abonnement te vergelijken want hier valt veel te besparen. Omdat de concurrentie hoger is in de gsm branche brengen deze providers vaker nieuwe pakketten uit. Nieuwe pakketten zijn meestal wat goedkoper of je krijgt meer voor hetzelfde geld. Wij kunnen aanraden om toch 1x per jaar jouw gsm diensten te vergelijken.

Besparen op jouw energie.

Ikzelf had mij nooit echt bezig gehouden met mijn energie kosten, maar merkte wel op dat elk jaar mijn kosten de lucht inschoten en dat deze eigenlijk zeer duur aan het worden waren. Ben enkele maanden geleden eens op aanbieders mijn energie gaan vergelijken en het viel mij snel op dat ik tot €450 per jaar kon besparen door over te schakelen. Dit is toch een aanzienlijk bedrag en heb dan maar de overschakeling gemaakt. Aanbieders zelf heeft alles geregeld, zelf tot de domiciliëring toe. 

https://internetprovidersbelgie.be/