Agritime
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie voor de agrarische sector

De veelzijdigheid van de fotograaf van Fotostudio Vincent Hartman Fotografie wordt ook al een aantal jaren benut door reclame en communicatiebureau’s uit de agrarische sector. De fotograaf weet onder de meest uiteenlopende omstandigheden met het gewenste beeld te komen. De fotograaf heeft ervaring in de pluimvee, bij runder- en varkens bedrijven en in de landbouw en bij landbouwmechanisatie en loonbedrijven. De ligging van de studio in het Sallandse dorp Heino, gemeente Raalte, vlakbij Zwolle heeft daar vast iets mee van doen.

Veelal betreft het portretfotografie waarbij een persoon wordt gefotografeerd in een agrarische omgeving. Voor HRPM, een HRM diensverlener uit de Flevopolder hebben we het personeel vastgelegd in actie op het land vlakbij Dronten. Voor Aviko Potato portretteerden wij telers in hun eigen bloeiende aardappelvelden door heel Nederland, België en Duitsland. Ook fotografeerden wij, kaasmakers, uientelers, stallen en algemeen landelijk gebied voor regionale gebiedsontwikkelaars.

Ook hebben wij voor Salland wonen het mooie Salland mogen vastgeleggen. Hierbij moest weergegeven worden hoe mooi het wonen in salland is, zonder woningen te fotograferen.

Studiofotografie

In de fotostudio tussen Zwolle en Raalte fotografeerden wij bedieningsapparatuur voor landbouwmechanisatie machines met behulp van modellen van echtemensen.com en een gespecialiseerd reclamebureau. Minder agrarisch, maar wel aangrenzend fotografeerden wij gewassen en groenten voor illustraties bij leermethodes voor landbouwhogescholen en middelbaar beroepsonderwijs. De fotostudio heeft een vaste rondwand en een opnametafel voor productfotografie.

Wij mogen dat ook beauty en glamour in ons portfolio hebben, maar staan met net zoveel plezier in de klei tussen het vee!

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie